Over mij en praktijk De Gouden Beer:

Vind je innerlijke goud, werk vanuit je eigen kracht

Welkom bij praktijk De Gouden Beer. Ik ben Annelies Lesuis en vanuit mijn achtergrond als psycholoog en jurist stimuleer ik mensen en ondernemers om het beste uit zichzelf en hun bedrijf te halen.

Ik zoek graag naar nieuwe mogelijkheden. De vraag “Wat kan wel?” en helderheid scheppen zodat iets steeds beter bij je wensen past, staat centraal. 

Door middel van coaching, persoonlijk advies en organisatieopstellingen ondersteun ik bij hoe jij jezelf en je bedrijf verder kan laten groeien. Afhankelijk van je vraag kijken we naar je bedrijfsmodel, groeipotentieel, productontwikkeling of duurzaam ondernemen. Ook persoonlijke vragen zoals angst bij het ondernemen kunnen worden besproken. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor coaches, de NOBCO en ben door de Rijksdienst van Ondernemen (RVO) aangemerkt als SIB-coach, inhoudende dat ik bedrijven mag ondersteunen bij internationale groei.

Achtergrond De Gouden Beer

De praktijknaam De Gouden Beer staat niet alleen letterlijk heel dichtbij mij door de betekenis van mijn naam, maar ook door de achterliggende symboliek.

Goud: De officiële afkorting van goud is AU (van aurum in het latijn), net als mijn initialen (Annelies Ursula). In de alchemie staat de zoektocht naar het maken van goud voorop, maar vooral gaat het daarin om de zoektocht naar je innerlijke goud. In de alchemie wordt goud gesymboliseerd als een cirkel met een stip in het midden. De verschijning als een zon, met een kern in het midden. Daar geloof ik ook in: hoe meer je werkt vanuit je eigen kern, hoe meer jij en je bedrijf gaan stralen. 

Beer: Beer in het latijn is Ursula, mijn tweede naam. Vanuit oudsher wordt de beer gezien als krachtdier. De beer staat symbool voor kracht en verzorgend. Als een beer in je droom voorkomt, dan is het tijd om te keren en je eigen kracht op te zoeken en van daaruit te gaan leven.

Mijn aanpak is praktisch van aard en wordt aangescherpt op de persoon.

Heb jij het gevoel dat je je bedrijf wil aanscherpen? Loop je ergens in vast of wil je juist voor jezelf beginnen? Neem dan contact op en bespreken we of mijn traject bij je past.