NIEUW: Ontwikkeltrajectsubsidie voor ZZP’ers & Ondernemers:
Tijdelijk GRATIS 4 sessies voor ZZP’ers en Ondernemers via de Ontwikkelsubsidie van het Rijk. >>
–> UPDATE: de regeling gaat 1 december 2020 weer open.

Nu veel ondernemers en zzp’ers getroffen zijn door de Corona-situatie heeft het Rijk geld beschikbaar gesteld voor coaching en loopbaanadvies. Dit is ook beschikbaar voor ondernemers en ZZP’ers. Hoe ga je met deze tegenslag om? Hoe richt je je bedrijf opnieuw in zodat je weer verder kunt? Is het misschien nodig een andere markt aan te boren of je op een andere sector te richten? Dit bespreken we samen in 4 sessies.

Deze sessies zijn kosteloos en je kunt het volgende verwachten:

  • Arbeidsmarktscan: dit is een online scan voorafgaand aan de sessies, waarmee je je competenties kunt meten en inzicht krijgt in de opbouw van jouw sector binnen de markt.
  • Bespreking huidige stand van zaken en toekomstperspectief
  • Acties voor de korte en lange termijn
  • Mogelijkheden om persoonlijke ontwikkelvraagstukken en huidige beperkingen in bijvoorbeeld energieniveau, financiële sfeer, de persoonlijke of gezinssfeer, leren en taalvaardigheid aan te pakken

Ik hanteer een praktische aanpak, waarbij we je bedrijf of bedrijfsidee onder de loep nemen en bespreken waar het beter kan. Ook kwesties op het gebied van persoonlijk leiderschap kunnen aan de orde komen.

Ben je hier in geïnteresseerd? Neem dan contact op voor 1 december en dan bespreken we de mogelijkheden en of je hiervoor in aanmerking komt.

Download hier de flyer